«χρῆσι εἶνε νὰ φουμίσωμεν τὴν ἅγια νῆσσον, καὶ ὅσον τὴν φουμίσω δὲν θέλω πεῖν ψέματα» (Λεόντιος Μαχαιράς 15ος αιώνας)

Έτσι αποκάλεσε ο Κύπριος χρονογράφος Λεόντιος Μαχαιράς την Κύπρον μας «ἁγίαν νῆσον». Νήσος αγίων για το πλήθος τών Αγίων και των Μαρτύρων της. Χαρακτηρισμός που θα μείνει στην ιστορία.

Ο ιστορικός αυτός χαρακτηρισμός, η ταυτότητα πλέον της Ορθοδόξου εκκλησίας της Κύπρου μας, αποτελεί το όνομα της ταπεινής μας προσπάθειας.

Ο ιστοχώρος Νήσος Αγίων αποτελεί μια πύλη ενημέρωσης, παρουσίασης και προβολής των ποικίλων λατρευτικών και πνευματικών ευκαιριών της ζωής της Εκκλησίας μας.

Στόχος μας, είναι ο ιστοχώρος αυτός να προσφέρει στο ευσεβές πλήρωμα της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας, μέσα από τον διαρκώς αυξανόμενο και εξελισσόμενο χώρο του διαδικτύου, έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, όσο αυτό είναι ανθρωπίνως δυνατό, για το ευρύ φάσμα των πνευματικών ευκαιριών της ζωής της εκκλησίας μας.

Για την επίτευξη του στόχου αυτού η δικής σας συνδομή είναι απαραίτητη. Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: info[at]nisosagion.com.

Στο σημείο αυτό είναι δίκαιο να αναφέρουμε ότι ο σχεδιασμός, η ανάπτυξη και η τεχνική υποστήριξη του ιστοχώρου nisosagion.com είναι μια ευγενική χορηγία της εταιρείας «Ιστογνώσις» (www.istognosis.com).

 

Διαχειριστής,

Παύλος Αντωνίου