iera archiepiskopi kyprouΗ Α.Μ. ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Γεώργιος την Κυριακή, 1η Σεπτεμβρίου 2024, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Θεοδώρου στο Πολιτικό. Το εσπέρας της ιδίας θα χοροστατήσει και κηρύξει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Μάμαντος στη Λακατάμεια. Τη Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου 2024, το εσπέρας, θα χοροστατήσει και κηρύξει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Πολυδώρου στο Καϊμακλί. Την Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου 2024, το εσπέρας, θα χοροστατήσει και κηρύξει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ αυτοστέγασης Λατσιών.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Καρπασίας κ. Χριστοφόρος την Κυριακή, 1η Σεπτεμβρίου 2024, θα συλλειτουργήσει με τον Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας – Αμμοχώστου κ. Βασίλειο στον Ιερό Ναό Αγίου Μάμαντος στο Παραλίμνι. Τη Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου 2024, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Μάμαντος στη Λακατάμεια. Την Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου 2024, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Πολυδώρου στο Καϊμακλί.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Νεαπόλεως κ. Πορφύριος την Κυριακή, 1η Σεπτεμβρίου 2024, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο Μονοβόλικο Λεμεσού. Τη Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου 2024, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Μάμαντος στον Άγιο Μάμα Λεμεσού. Την Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2024, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ αυτοστέγασης Λατσιών.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος την Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2024, θα χοροστατήσει και κηρύξει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα στο συνοικισμό Στροβόλου 3, όπου οι εκτοπισμένοι του Εξωμετοχίου θα εορτάσουν την Παναγία των Παίδων.

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου,

29 Αυγούστου 2024

29 Αυγούστου - 1 Σεπτεμβρίου 2024, Τριήμερο Συναπάντημα Νέων, Κατασκήνωση Αγίου Νικολάου Στέγης, Κακοπετριά

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου προσκαλεί στο κατασκηνωτικό Συναπάντημα Νέων νέους και νέες μέχρι 35 ετών στην Κατασκήνωση “Άγιος Νικόλαος της Στέγης”, Κακοπετριά. Πέμπτη 29/8 - Κυριακή 1/9 (προαπαιτείται δήλωση ημερομηνιών ενδιαφέροντος). -Δήλωση ηλεκτρονικά* -Συμμετοχή δωρεάν -Περιορισμένος αριθμός θέσεων -Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας -Μετάβαση στην Κατασκήνωση με ιδιωτικά οχήματα (Περισσότερες λεπτομέρειες θα λάβουν οι ενδιαφερόμενοι μέσω διαδικτύου) *Δηλώσεις Συμμετοχής μέχρι 21...

31 Αυγούστου - 7 Σεπτεμβριου 2024, Λειτουργίες - Κηρύγματα, Ι. Μ. Πάφου

Λειτουργίες – Κηρύγματα Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου (31 Αυγούστου - 7 Σεπτεμβρίου 2024) Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ.κ. Τυχικός το Σάββατο 31 Αυγούστου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο πανηγυρίζων Ιερό Παρεκκλήσιο της Παναγίας του Βλού στην Ίννεια. O Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρσινόης κ. Παγκράτιος το Σάββατο 31 Αυγούστου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο...

1-5 Σεπτεμβρίου 2024, Λειτουργίες - Κηρύγματα, Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου

Η Α.Μ. ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Γεώργιος την Κυριακή, 1η Σεπτεμβρίου 2024, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Θεοδώρου στο Πολιτικό. Το εσπέρας της ιδίας θα χοροστατήσει και κηρύξει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Μάμαντος στη Λακατάμεια. Τη Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου 2024, το...

Κατηγορία Ανακοινώσεων

Σε αυτήν την κατηγορία μπορείτε να διαβάσετε ειδήσεις που αφορούν σε γενικού ενδιαφέροντος ανακοινώσεις που δημοσιεύονται από μητροπόλεις, μοναστήρια, ενορίες ή οργανωμένα σύνολα που δραστηριοποιούνται στον εκκλησιαστικό χώρο.