iera mitropolis pafouΛειτουργίες – Κηρύγματα Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου (31 Αυγούστου - 7 Σεπτεμβρίου 2024)

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ.κ. Τυχικός το Σάββατο 31 Αυγούστου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο πανηγυρίζων Ιερό Παρεκκλήσιο της Παναγίας του Βλού στην Ίννεια.

O Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρσινόης κ. Παγκράτιος το Σάββατο 31 Αυγούστου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο Ιερό Εξωκλήσι της Αγίας Ζώνης στην Περιστερώνα.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιερά Μητροπόλεως Πάφου κ. Ιωάννης Θεοχάρους την Παρασκευή 30 Αυγούστου προς Σάββατο 31 Αυγούστου θα προστεί της Ιεράς Αγρυπνίας στην πάλαι ποτέ διαλάμψασα Ιερά Μονή Παναγίας της Διακινούσας στο Πραστειό Αυδήμου.

Το Σάββατο 31 Αυγούστου το εσπέρας θα προστεί του εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Αμβροσίου στην ομώνυμη κοινότητα.

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ.κ. Τυχικός την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Αμβροσίου στην ομώνυμη κοινότητα.

O Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρσινόης κ. Παγκράτιος την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσορρογιατίσσης. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα προστεί του εσπερινού στον πανηγυρίζων Ιερό Ναό του Αγίου Μάμαντος στην Μηλιά.

Την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου θα συλλειτουργήσει μετά του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Πάφου κ.κ. Τυχικού στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Μάμαντος, της Επισκοπής Αρσινόης, στην Περιστερώνα.

Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου θα προστεί του εσπερινού στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Παναγίας της Σαλαμιώτισσας στην Σαλαμιού.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιερά Μητροπόλεως Πάφου κ. Ιωάννης Θεοχάρους την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου θα προστεί του εσπερινού στον πανηγυρίζων Καθεδρικό Ναό Αγίου Μάμαντος, της Επισκοπής Αρσινόης, στην Περιστερώνα.

Την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Παρεκκλήσιο των Αγίων Νεκταρίου και Παϊσίου στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου του Νικοξυλίτη στην Δρούσια.

Την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο Ιερό Παρεκκλήσιο της Αγίας Ερμιόνης στην Κάτω Πάφο.

Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο πανηγυρίζων Ιερό Εξωκλήσι του Αγίου Σώζοντα στην Ασπρογιά. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα προστεί του εσπερινού στο πανηγυρίζων Ιερό Παρεκκλήσιο της Παναγίας Οδηγήτριας στην Μαραθούντα.

29 Αυγούστου - 1 Σεπτεμβρίου 2024, Τριήμερο Συναπάντημα Νέων, Κατασκήνωση Αγίου Νικολάου Στέγης, Κακοπετριά

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου προσκαλεί στο κατασκηνωτικό Συναπάντημα Νέων νέους και νέες μέχρι 35 ετών στην Κατασκήνωση “Άγιος Νικόλαος της Στέγης”, Κακοπετριά. Πέμπτη 29/8 - Κυριακή 1/9 (προαπαιτείται δήλωση ημερομηνιών ενδιαφέροντος). -Δήλωση ηλεκτρονικά* -Συμμετοχή δωρεάν -Περιορισμένος αριθμός θέσεων -Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας -Μετάβαση στην Κατασκήνωση με ιδιωτικά οχήματα (Περισσότερες λεπτομέρειες θα λάβουν οι ενδιαφερόμενοι μέσω διαδικτύου) *Δηλώσεις Συμμετοχής μέχρι 21...

31 Αυγούστου - 7 Σεπτεμβριου 2024, Λειτουργίες - Κηρύγματα, Ι. Μ. Πάφου

Λειτουργίες – Κηρύγματα Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου (31 Αυγούστου - 7 Σεπτεμβρίου 2024) Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ.κ. Τυχικός το Σάββατο 31 Αυγούστου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο πανηγυρίζων Ιερό Παρεκκλήσιο της Παναγίας του Βλού στην Ίννεια. O Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρσινόης κ. Παγκράτιος το Σάββατο 31 Αυγούστου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο...

1-5 Σεπτεμβρίου 2024, Λειτουργίες - Κηρύγματα, Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου

Η Α.Μ. ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Γεώργιος την Κυριακή, 1η Σεπτεμβρίου 2024, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Θεοδώρου στο Πολιτικό. Το εσπέρας της ιδίας θα χοροστατήσει και κηρύξει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Μάμαντος στη Λακατάμεια. Τη Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου 2024, το...

Κατηγορία Ανακοινώσεων

Σε αυτήν την κατηγορία μπορείτε να διαβάσετε ειδήσεις που αφορούν σε γενικού ενδιαφέροντος ανακοινώσεις που δημοσιεύονται από μητροπόλεις, μοναστήρια, ενορίες ή οργανωμένα σύνολα που δραστηριοποιούνται στον εκκλησιαστικό χώρο.