iera archiepiskopi kyprouΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ – ΚΗΡΥΓΜΑΤΑ

Η Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Γεώργιος την Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2024, θα προστεί του Εσπερινού, του Όρθρου, της Τελετής των Εγκαινίων και της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας σε αγρυπνία που θα τελεστεί στο ιερό Παρεκκλήσιο του Προφήτη Ηλία της Ιεράς Μονής Αγίου Νεοφύτου στην Τάλα, συμπαραστατούμενος από τον Ηγούμενο της Μονής Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Χύτρων κ. Λεόντιο. Την Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024, ο Μακαριώτατος, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους αυτοστέγασης Γερίου. Ακολούθως, θα προχειρίσει σε πνευματικό τον ιερέα του ναού Οικονόμο Ιωάννη Νεοφύτου.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Καρπασίας κ. Χριστοφόρος την Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Κατασκήνωση της ενορίας Αγίου Νικολάου Έγκωμης στο Φιλάνι.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Νεαπόλεως κ. Πορφύριος την Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος στο συνοικισμό Στροβόλου 2.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος την Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος στο Μενεού, όπου θα προστεί του Μνημοσύνου των εκτοπισμένων της κατεχόμενης Κοντέας. Την Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024, το εσπέρας, θα χοροστατήσει και κηρύξει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίου Πολυδώρου στο Καϊμακλί, όπου οι εκτοπισμένοι Κυθρεώτες θα εορτάσουν την Αγία Μαρίνα. Την επομένη, το πρωΐ, θα λειτουργήσει και κηρύξει στο πανηγυρίζον Παρεκκλήσιον Αγίας Μαρίνας στο Στρόβολο.

Ο Πανοσιολογιώτατος Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αποστόλου Βαρνάβα Αρχιμανδρίτης Ιωάννης την Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Μετοχίου της Ιεράς Μονής Αποστόλου Βαρνάβα στη Λευκωσία.


Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου,
11 Ιουλίου 2024

12-16 Ιουλίου 2024, Λειτουργίες - Κηρύγματα, Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ – ΚΗΡΥΓΜΑΤΑ Η Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Γεώργιος την Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2024, θα προστεί του Εσπερινού, του Όρθρου, της Τελετής των Εγκαινίων και της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας σε αγρυπνία που θα τελεστεί στο ιερό Παρεκκλήσιο του Προφήτη Ηλία της Ιεράς Μονής Αγίου Νεοφύτου στην Τάλα, συμπαραστατούμενος από τον Ηγούμενο...

14-20 Ιουλίου 2024, Λειτουργίες - Κηρύγματα, Ι. Μ. Πάφου

Λειτουργίες – Κηρύγματα Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου (14-20 Ιουλίου 2024) Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ.κ. Τυχικός την Κυριακή 14 Ιουλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Θεοδώρου στην Πάφο. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας θα τελέσει το ετήσιο μνημόσυνο των υπέρ πίστεως και πατρίδας και της Δημοκρατίας αγωνισαμένων...

16-17 Ιουλίου 2024, Λειτουργίες - Κηρύγματα, Ι. Μ. Τριμυθούντος

ΧΟΡΟΣΤΑΣΙΑ-ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΑΝΙΕΡΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΤΡΙΜΥΘΟΥΝΤΟΣ κ. ΒΑΡΝΑΒΑ Την Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Τριμυθούντος κ. Βαρνάβας θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης στην Ορά. Ώρα έναρξης: 7:00μ.μ. Την Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024, ο Πανιερώτατος θα λειτουργήσει και κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης στα Πυργά. Ιερά Μητρόπολις...

Κατηγορία Ανακοινώσεων

Σε αυτήν την κατηγορία μπορείτε να διαβάσετε ειδήσεις που αφορούν σε γενικού ενδιαφέροντος ανακοινώσεις που δημοσιεύονται από μητροπόλεις, μοναστήρια, ενορίες ή οργανωμένα σύνολα που δραστηριοποιούνται στον εκκλησιαστικό χώρο.