panagia salamiotissis ena thavma mesa stous aionesΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΣΑΛΑΜΙΩΤΙΣΣΗΣ

Ένα θαύμα μέσα στους αιώνες

Σε έναν χώρο πολύ ευλογημένο, ήσυχο

και κατανυκτικό βρίσκεται το Μοναστήρι

της Παναγίας Σαλαμιωτίσσης.

Πολλοί από σας το επισκεφθήκατε, προσκυνήσατε με δέος τη θαυματουργό εικόνα της Παναγίας Σαλαμιωτίσσης, απολαύσατε το φιλήσυχο και ήρεμο τοπίο, νιώσατε και τάνυξη και ηρεμία ψυχής και θαυμάσατε την ομορφιά του όλου συγκροτήματος.

Για να φθάσουμε όμως σ΄ αυτό το απο τέλεσμα που όλοι σας χαίρεστε, προηγήθηκε πολύς κόπος και προσπάθεια από τις μοναχές αλλά σίγουρα και η οικονομική βοή θεια των ευσεβών προσκυνητών. Όλα φυσι κά πάντα με τη χάρη του Θεού και την ευλο γία της Παναγίας μας, από την οποία συνεχώς διακατεχόταν όλη αυτή η προσπάθειά μας. Όμως το έργο ημιτελές...

ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΠΥΛΗΣ

Χρειάζεται άμεσα να κατασκευαστεί η Πύλη, η οποία περιλαμβάνει την είσοδο στον κάτω όροφο και στον πάνω όροφο, μικρό παρεκκλήσι.

Τα υλικά οικοδομής και τα εργατικά όμως πήραν ανοδική πορεία, πράγμα που αύξησε υπερβολικά το κόστος όλου του έργου. Γι' αυτό, για μια ακόμη φορά χρειαζόμαστε την οικονομική σας στήριξη, για να μπορέσουμε να αποπερατώσουμε το έργο που ξεκινήσαμε όλοι μαζί. Εσείς με την οικονομική στήριξη, εμείς με τον κόπο, τον μόχθο και την προσευχή.

Όσοι λοιπόν θέλετε να βάλετε ένα λιθαράκι στο έργο αυτό, μπορείτε να καταθέσετε τον οβολό σας στους πιο κάτω λογαριασμούς.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ 511-01-451589-01 IBAN CY61005005110005110145158901 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΣΑΛΑΜΙΩΤΙΣΣΗΣ

ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ

ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ 067600004504 IBAN CY15002006760000000000450400 SWIFT/BIC BCYPCY2N ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΣΑΛΑΜΙΩΤΙΣΣΗΣ

Ή να παραδοθεί προσωπικά στην αδελφότητα της Μονής πάντοτε με απόδειξη για τη φοροαπαλλαγή σας. Τα ονόματα, όσων από εσάς θα προσφέρετε τον οβολό σας, θα μνημονεύονται σε κάθε Θεία Λειτουργία.

Ευχαριστούμε θερμά όσους συνεισέφεραν ή θα εισφέρουν για το έργο αυτό και ευχόμεθα η Έφο ρος της Μονής Υπεραγία Θεοτόκος, η επονομαζόμενη Σαλαμιώτισσα, να χαρίσει υγεία και ψυχι κή ειρήνη σε όλους. Οι δε Άγιοι προστάτες της Μονής: Αγία Αγάθη, Αγία Μαρίνα, Αγία Κωνστα ντία η εν Πάφω και Άγιος Γεώργιος Καρσλίδης να πρεσβεύουν διηνεκώς προς τον Κύριό μας για σας και την οικογένεια σας.

Η Χάρις του Παναγίου Πνεύματος να οδηγεί «πάντας ημάς εις οδόν σωτηρίας». Αμήν!

Ιερά Μονή Παναγίας Σαλαμιωτίσσης: Ένα θαύμα μέσα στους αιώνες

ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΣΑΛΑΜΙΩΤΙΣΣΗΣ Ένα θαύμα μέσα στους αιώνες Σε έναν χώρο πολύ ευλογημένο, ήσυχο και κατανυκτικό βρίσκεται το Μοναστήρι της Παναγίας Σαλαμιωτίσσης. Πολλοί από σας το επισκεφθήκατε, προσκυνήσατε με δέος τη θαυματουργό εικόνα της Παναγίας Σαλαμιωτίσσης, απολαύσατε το φιλήσυχο και ήρεμο τοπίο, νιώσατε και τάνυξη και ηρεμία ψυχής και θαυμάσατε την ομορφιά του όλου συγκροτήματος. Για...

24-28 Μαΐου 2023, Λειτουργίες - Κηρύγματα, Ι. Μ. Τριμυθούντος

ΑΓΡΥΠΝΙΑ Αύριο Τετάρτη, 24 Μαΐου 2023, το βράδυ, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Τριμυθούντος κ. Βαρνάβας θα τελέσει αγρυπνία, με την ευκαιρία της εορτής της Αναλήψεως του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, στο παρεκκλήσιο της Αγίας Παρασκευής στη Μοσφιλωτή. Ώρα έναρξης: 9:00 μ.μ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΑΝΙΕΡΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΤΡΙΜΥΘΟΥΝΤΟΣ κ. ΒΑΡΝΑΒΑ Την ερχόμενη Κυριακή, 28 Μαΐου 2023, ο Πανιερώτατος θα λειτουργήσει...

26-28 Μαΐου 2023, Λειτουργίες - Κηρύγματα, Ι. Μ. Πάφου

Λειτουργίες – Κηρύγματα Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου (26 Μαΐου - 28 Μαΐου) Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Τυχικός την Παρασκευή 26 Μαΐου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο πανηγυρίζον Ιερό παρεκκλήσι των Αγίων Πέτρου και Ελένης στην Πάφο. Την Κυριακή 28 Μαΐου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέου στην Έμπα...

28 Μαΐου 2023, Λειτουργίες - Κηρύγματα, Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ – ΚΗΡΥΓΜΑΤΑ Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Γεώργιος την Κυριακή, 28 Μαΐου 2023, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Νέου Χωριού Κυθρέας. Ακολούθως, ο Μακαριώτατος, θα προστεί του τρίμηνου Μνημοσύνου του μακαριστού πατρός Διομήδη Κωνσταντίνου. Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Καρπασίας κ. Χριστοφόρος την Κυριακή, 28 Μαΐου 2023, θα λειτουργήσει...

28 Μαΐου 2023, Μνημόσυνο Αθηνάς Σιδέρη, Ιερά Μονή Οσίου Αββακούμ εν Καλαμιθάση, Φτερικούδι

Η Ιερά Μονή του Οσίου Αββακούμ του εν Καλαμιθάση θα τελέσει το επίσημο μνημόσυνο της κ. Αθηνάς Σιδέρη, πνευματικού τέκνου του Αγίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου την Κυριακή 28 Μαΐου 2023.

Κατηγορία Ανακοινώσεων

Σε αυτήν την κατηγορία μπορείτε να διαβάσετε ειδήσεις που αφορούν σε γενικού ενδιαφέροντος ανακοινώσεις που δημοσιεύονται από μητροπόλεις, μοναστήρια, ενορίες ή οργανωμένα σύνολα που δραστηριοποιούνται στον εκκλησιαστικό χώρο.