Εκ του Ιερού Ναού Αποστόλου Ανδρέα στο Πλατύ Αγλαντζιάς

Με τη βοήθεια του Θεού ξεκινούμε και πάλι και σας περιμένουμε στην παρέα μας!

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017 ξεκινάμε τις ομιλίες για νέους και Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017 με τις ομιλίες για τα νεαρά ζευγάρια/γονείς!

Κάθε δεύτερη Πέμπτη στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας, Πλατύ στις 7:30μ.μ. θα γίνεται Απόδειπνο και στις 8:00μ.μ. ομιλία για νέους και φυσικά το καθιερωμένο μας κέρασμα. Δείτε τις ημερομηνίες που αναφέρονται στο πρόγραμμα!

Στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα, Πλατύ μια φορά το μήνα μετά τη Θεία Λειτουργία της Κυριακής θα υπάρχει πρόγευμα και ομιλία για νεαρά ζευγάρια και γονείς. Δείτε τις ημερομηνίες που αναφέρονται στο πρόγραμμα!

Για καλύτερη οργάνωση και ενημέρωσή σας, ο Ιερός Ναός έχει ετοιμάσει πρόγραμμα των ομιλιών (τόσο για νέους όσο και για νεαρά ζευγάρια και γονείς) όπως θα πραγματοποιηθούν μέχρι το τέλος Μαΐου 2018 (βλ. πιο κάτω).

Επίσης, μπορείτε να ενημερώνεστε για όλες τις δραστηριότητες της Ενορίας του Αποστόλου Ανδρέα στο Πλατύ Αγλαντζιάς από την ιστοσελίδα και αλλά και μέσω της σελίδας στο Facebook.

apodeipna-omilies-2017-2018-apostolos-andreas-platy

Σεπτέμβριος 2017 - Ιούνιος 2018, Ομιλίες Μητροπολίτου Λεμεσού κ. Αθανασίου, Αίθουσα Εκδηλώσεων Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού

Από την Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου στις 7:00μ.μ. επαναρχίζουν οι καθιερωμένες ομιλίες του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Λεμεσού κ. Αθανασίου και την Πέμπτη στις 8:30μ.μ. οι ομιλίες προς τους νέους. Οι ομιλίες πραγματοποιούνται στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού.

Απόδειπνα - Ομιλίες για νέους - Ομιλίες για νεαρά ζευγάρια, 2017-2018, Ι. Ν. Απ. Ανδρέα, Πλατύ Αγλαντζιάς

Εκ του Ιερού Ναού Αποστόλου Ανδρέα στο Πλατύ Αγλαντζιάς Με τη βοήθεια του Θεού ξεκινούμε και πάλι και σας περιμένουμε στην παρέα μας! Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017 ξεκινάμε τις ομιλίες για νέους και Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017 με τις ομιλίες για τα νεαρά ζευγάρια/γονείς! Κάθε δεύτερη Πέμπτη στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας, Πλατύ...

Πρόγραμμα Συνάξεων Σχολής Γονέων Ιεράς Αρχιεπισκοπής 2017-2018

Η αγάπη και η εµπιστοσύνη µε την οποία αγκαλιάσατε τη Σχολή Γονέων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, µας δίνει τη δύναµη όχι µόνο να συνεχίσουµε την προσπάθεια συµπαράστασης στην οικογένεια, αλλά και να προχωρήσουµε στην εφαρµογή ενός νέου προγράµµατος που θα κινηθεί πάνω σε δύο άξονες: την εµπειρία της Εκκλησίας και την...

21 Ιανουαρίου 2018, 16:30, Ομιλία, Ι. Ησυχαστήριο Αγ. Τριάδος, Λυθροδόντας

Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 στις 4.30 μ.μ. στο Ησυχαστήριο Αγίας Τριάδος στο Λυθροδόντα θα γίνει ομιλία από τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιο με θέμα: "H αντιμετώπιση των λογισμών".

22 Ιανουαρίου 2018, 18:00, Παράκληση - Ομιλία, Ι. Ν. Αγ. Αρσενίου Καππαδόκου και Παϊσίου Αγιορείτου, Λεμεσός

Τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018 θα ψαλεί ο παρακλητικός κανών στους Αγίους Παΐσιο και Αρσένιο στο Παρεκκλήσιο Παναγίας Μαχαιριωτίσσης στον Ιερό Ναό Αγίων Αρσενίου Καππαδόκου και Παϊσίου Αγιορείτου στη Λεμεσό στις 6 μ.μ. Θα ακολουθήσει ομιλία υπό του π. Μιχαήλ Σπανού.

24 Ιανουαρίου 2018, 17:00, Παράκληση - Ομιλία, Ι. Ν. Απ. Μάρκου, Αρχάγγελος

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου θα γίνει Παράκληση στον Ιερό Ναό Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου στον Αρχάγγελο στις 5 μ.μ. Θα ακολουθήσει ομιλία στις 5.30 μ.μ. με θέμα "Πρόσχωμεν τα Άγια τοις Αγίοις. Εις άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός".

30 Ιανουαρίου 2018, 19:00, Παράκληση - Ομιλία, Ι. Ν. Αγ. Κοσμά Αιτωλού, Λεμεσός

Την Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018 στις 7 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στον Άγιο Αθανάσιο Λεμεσού θα γίνει Παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο και θα ακολουθήσει ομιλία από τον π. Δημοσθένη με θέμα "Η Θεία Λειτουργία".

30 Ιανουαρίου 2018, 19:00, Ομιλία, Ι. Ν. Απ. Ανδρέα, Πλατύ Αγλαντζιάς

Την Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018 στις 7 μ.μ. θα γίνει ομιλία στην αίθουσα του Ιερού Ναού Αποστόλου Ανδρέα στο Πλατύ Αγλαντζιάς με θέμα "Άγιος Πορφύριος: Ο πνευματικός πατέρας - ο απλανής οδηγός" με ομιλητή τον Γέροντα Ακάκιο από την Ιερά Σκήτη Καυσοκαλυβίων Αγίου Όρους.