ierosolymaΟ ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΑΙ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ 5ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ – ΒΗΘΛΕΕΜ – ΙΕΡΙΧΩ – ΣΑΜΑΡΕΙΑ – ΤΙΒΕΡΙΑΔΑ

Αναχώρηση:19/01/2018 Παρασκευή LY 2432 08:45-09:50

Επιστροφή: 23/01/2018 Τρίτη LY 2431 15:30-16:35

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η Μέρα – 19/01/2018: Λάρνακα – Τελ-Αβίβ – Ιεροσόλυμα

Αναχώρηση με πρωινή πτήση για Τελ-Αβίβ. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση. Αναχώρηση για την πρώτη μας επίσκεψη στο Ναό της Αναστάσεως. Ευλαβικό προσκύνημα στον τάφο του Κυρίου μας και στο Φρικτό Γολγοθά, Αγία Αποκαθήλωση, Παρεκκλήσια του Ακάνθινου Στεφάνου, Αγία κολώνα, Τόπος ευρέσεως του Τιμίου Σταυρού, Εκατόνταρχου Λογγίνου, Προσωρινής φυλακής του Χριστού. Ακολουθεί επίσκεψη και προσκύνημα στην Οδό του Μαρτυρίου (φυλακή του Χριστού, φυλακή Αγίου Πέτρου). Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η Μέρα – 20/01/2018: Ιεροσόλυμα - Τιβεριάδα – Καπερναούμ – Ναζαρέτ – Κανά – Όρος Θαβώρ - Άγιος Γεράσιμος - Ιεροσόλυμα

Πρόγευμα. Αναχώρηση για ολοήμερη εκδρομή στη Β. Παλαιστίνη, όπου θα επισκεφθούμε το Όρος Θαβώρ (Μεταμόρφωση του Σωτήρος). Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τη Ναζαρέτ (Ευαγγελισμός της Θεοτόκου) και την Κανά (τόπος όπου έγινε το πρώτο θαύμα του Κυρίου, της μετατροπής του νερού σε κρασί). Συνεχίζουμε για την περιοχή της Τιβεριάδας, όπου θα προσκυνήσουμε στην Ιερά Μονή των Αγίων Αποστόλων. Στη συνέχεια θα έχουμε προαιρετικό γεύμα σε παραλίμνιο εστιατόριο, περνώντας από το χωριό της Μαρίας Μαγδαληνής, το Όρος των Μακαρισμών και την Καπερναούμ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, αφού πρώτα περάσουμε από την Ιερά Μονή Αγίου Γερασίμου Ιορδανίτη. Άφιξη στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η Μέρα – 21/01/2018: Ιεροσόλυμα - Σαμάρεια – Ιεριχώ – Βηθανία - Ιεροσόλυμα

Πρόγευμα. Αναχώρηση για Νεάπολη όπου βρίσκεται η Ιερά Μονή Αγίας Φωτεινής Σαμαρίτιδος (Φρέαρ του Ιακώβ) και το σκήνωμα του Οσιομάρτυρα Αγίου Φιλουμένου (Κύπριος). Στη συνέχεια αναχώρηση για Ιεριχώ όπου θα επισκεφθούμε το Σαραντάριο Όρος, Ιερά Μονή Προφήτη Ελισαίου (Συκομορέα του Ζακχαίου) και τον Ιορδάνη Ποταμό – τόπος βαπτίσεως του Κυρίου, όπου θα γίνει αγιασμός και συμβολικό βάπτισμα των προσκυνητών. Χρόνος για γεύμα. Αναχωρούμε για Βηθανία, όπου θα επισκεφθούμε την Ιερά Μονή Μάρθας και Μαρίας (αδελφές του Λαζάρου). Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Καθοδόν επίσκεψη στο Όρος των Ελαιών (Ανάληψη του Κυρίου). Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4η Μέρα – 22/01/2018: Ιεροσόλυμα – Βηθλεέμ - Ιεροσόλυμα

Πρόγευμα. Αναχώρηση για Βηθλεέμ προσκύνημα στον τόπο της Γεννήσεως του Χριστού. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τους Ποιμένες και την Ιερά Μονή Αγίου Θεοδοσίου του Κοινοβιάρχη. Με μικρά λεωφορειάκια θα μεταβούμε για προσκύνημα στην Ιερά Μονή Αγίου Σάββα (άβατο για γυναίκες). Χρόνος για γεύμα. Στη συνέχεια επίσκεψη στην Ιερά Μονή Αγίου Συμεών και Τιμίου Σταυρού. Συνεχίζουμε με επίσκεψη στον Τάφο της Παναγίας μας και στην Αγία Σιών (Υπερώο όπου έγινε ο Μυστικός Δείπνος και οίκος Ιωάννη του Θεολόγου, τόπος Κοιμήσεως της Θεοτόκου). Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

5η Μέρα –23/01/2018: Ιεροσόλυμα - Τελ-Αβίβ - Λάρνακα

Πρόγευμα. Ελεύθερος χρόνος για ψώνια ή για επισκέψεις στο Μεγάλο Ναό ή σε κάποια από τα Μοναστήρια της Παλιάς Πόλης. Αναχώρηση για το Αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ για την πτήση της επιστροφής.

Τιμή:Σε Δίκλινο/Τρίκλινο €520

Σε Μονόκλινο €640

Παιδί (2 – 12 ετών μαζί με 2 μεγάλους) €420

Η τιμή περιλαμβάνει:
➢ Αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα – Τελ-Αβίβ – Λάρνακα.
➢ Ελληνόφωνο ξεναγό – συνοδό.
➢ Μεταφορές σύμφωνα με το πρόγραμμα με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
➢ Διαμονή 4 βράδια σε ξενοδοχείο Β΄ κατηγορίας με ημιδιατροφή στα Ιεροσόλυμα.
➢ Φόρους αεροδρομίων και επίναυλο καυσίμων (οποιαδήποτε αύξηση μετά τις 15/10/2017 θα επιβαρύνει τους ταξιδιώτες).
➢ Μεταφορά με Mini Bus στο Όρος Θαβώρ και στη Μονή Αγίου Σάββα.
➢ Μεταφορά προς/από Λευκωσία.
➢ Ασφάλεια ταξιδίου.
Η τιμή δεν περιλαμβάνει:
❖ Μεσημεριανά γεύματα.
❖ Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό.
❖ Ποτά, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά.

Σημειώσεις

✓ Η εγγραφή σας πρέπει να συνοδεύεται από το διαβατήριό σας και €250 ως προκαταβολή, το αργότερο μέχρι τις 15/12/2017. Το υπόλοιπο ποσό πρέπει να διευθετηθεί το αργότερο 22 μέρες πριν την αναχώρηση.

Η εκδρομή οργανώνεται σε συνεργασία με το NAZOREOS TRAVEL & TOURS

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ -ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΑΛΕΚΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ 99491637

19-23 Ιανουαρίου 2017, Προσκυνηματική Εκδρομή στους Αγίους Τόπους, Ι. Ν. Απ. Μάρκου, Αρχάγγελος

Ο ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΑΙ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ 5ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ – ΒΗΘΛΕΕΜ – ΙΕΡΙΧΩ – ΣΑΜΑΡΕΙΑ – ΤΙΒΕΡΙΑΔΑ Αναχώρηση:19/01/2018 Παρασκευή LY 2432 08:45-09:50 Επιστροφή: 23/01/2018 Τρίτη LY 2431 15:30-16:35 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1η Μέρα – 19/01/2018: Λάρνακα – Τελ-Αβίβ – Ιεροσόλυμα Αναχώρηση με πρωινή πτήση για Τελ-Αβίβ. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας...

Κατηγορία Προσκυνηματικών Εκδρομών

Σε αυτήν την κατηγορία μπορείτε να διαβάσετε ειδήσεις που αφορούν σε προσκυνηματικές που διοργανώνονται από μητροπόλεις, μοναστήρια, ενορίες ή οργανωμένα σύνολα που δραστηριοποιούνται στον εκκλησιαστικό χώρο. Οι εκδρομές μπορούν να γίνονται είτε στην Κύπρο (επισκέψεις ενοριών, συνδέσμων γυναικών, ή κατηχητικών σχολειών) ή στο εξωτερικό. Οι δημοφιλέστεροι προορισμοί του εξωτερικού είναι...