8ujhnΤη Δευτέρα 30 Απριλίου 2018 και ώρα 7 μ.μ. στο εκκλησάκι του Αγίου Πνεύματος (Κεντρικά Κτήρια Πανεπιστημίου Κύπρου, Καλλιπόλεως) θα έχει παράκληση για την φοιτητιώσα νεολαία, επ' ευκαιρία της ενάρξεως της εξεταστικής περιόδου.

Τη Δευτέρα, 30 Απριλίου 2118 και ώρα 18.30 στο υπογειο Παρεκκλήσιο του Ι. Ν. της του Θεού Σοφίας στο Στρόβολο θα γίνει Παράκληση στην Υπεραγια Θεοτόκο για μαθητές-φοιτητές.

Όλες οι Παρακλήσεις και οι Θείες Λειτουργίες του μηνός Μαΐου του Ι. Ν. Αγίου Φιλίππου στα Λατσιά θα είναι αφιερωμένες στους μαθητές και φοιτητές. Δείτε το πρόγραμμα εδώ.

Την Τρίτη 8 Μαΐου 2018 στον Ιερό Ναό Αποστόλου Φιλίππου στα Λατσιά θα γίνει παράκληση στον Άγιο Φίλιππο και δέηση για μαθητές/φοιτητές στις 5.45 μ.μ. έως 6.30 μ.μ. Θα προηγηθεί εσπερινός από τις 6.30 μ.μ. έως τις 7.30 μ.μ. και μετά την παράκληση θα ακολουθήσει (7.30 μ.μ. έως 8.30 μ.μ.) ομιλία και προβολή ταινίας με θέμα "Η παρουσία του Θεού μέσα στο σύμπαν" από τον Αρχιμανδρίτη Επιφάνιο Χατζηγιάγκου, Φυσικό από την Ιερά Μητρόπολη Φλωρίνης.

Την Τετάρτη 9 Μαΐου 2018 στο Εξωκλήσι του Αγίου Χριστοφόρου στην Ερήμη θα γίνει εσπερινός στις 6 μ.μ. και θα ακολουθήσει παράκληση για τους τελειόφοιτους μαθητές και αγιασμός για τους οδηγούς και τα οχήματά τους.

Την Τετάρτη 9 Μαΐου 2018 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Έγκωμη θα γίνει Παράκληση για τις εξετάσεις μαθητών και φοιτητών στις 8.30 μ.μ.

Όλες οι Παρακλήσεις και οι Θείες Λειτουργίες του μηνός Μαΐου του Ιερού Ναού Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στη Λεμεσό θα είναι αφιερωμένες για την καλή επίδοση των μαθητών μας στις εξετάσεις τους. Παρακαλούμε όπως προσκομίσετε στο παγκάρι ονόματα μαθητών. Δείτε το πρόγραμμα του ναού εδώ.

Φίλε μαθητή - φίλη μαθήτρια, σίγουρα τις ημέρες αυτές θα αισθάνεσαι περισσότερη πίεση στο σχολείο λόγω των εξετάσεών σου. Να διαβάσεις, να προετοιμαστείς και να προσπαθήσεις να επιτύχεις! Μην στηριχθείς μόνο στις δικές σου δυνάμεις! Κάλεσε συμπαραστάτη σου και βοηθό το Θεό. Η Εκκλησία που προσεύχεται και φροντίζει για όλα της τα παιδιά προσεύχεται και για σένα που δίνεις εξετάσεις. Γι’ αυτό, σε καλεί την Σάββατο, 12 Μαΐου 2018 η ώρα 7:00 μ.μ στον Ιερό Ναό Αγίου Επιφανίου Αγίας Νάπας όπου θα ψαλεί ειδική παράκληση για τους μαθητές και σπουδαστές. Ο Θεός, συμπαραστάτης στον αγώνα μας, θα μας βοηθήσει και αυτήν τη φορά! Στο τέλος της παράκλησης θα δοθεί σε όλους στυλό ως ευλογία για καλή επιτυχία στις εξετάσεις.

 

Απρίλιος - Μάϊος 2018, Εκδηλώσεις Ιεράς Μητροπόλεως Κυρηνείας

ΕΥΧΟΜΕΘΑ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ: α) Μὲ τὴν Εὐχὴ τοῦ Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Κυρηνείας κ.κ. Χρυσοστόμου β) Μὲ τὶς Ἀκολουθίες τῆς Μεγάλης Ἑβδομάδας καὶ Ἁγίου Πάσχα 2018 γ) 9/4/18 Μὲ τὴν Παράδοση, τὸ Πᾶσχα καὶ Δευτέρα τῆς Διακαινησίμου στὸ ἀκριτικὸ χωριὸ Μάμμαρι δ) 15/4/18 κ.ἄ. Μὲ τὸν Δῆμο καὶ τὴν Νεολαία Κερύνειας: Πασχαλινή Συνεστίαση – Παιγνίδια –...

Τακτικές Θείες Λειτουργίες 2018, Εξωκλήσι Αγ. Θέκλας, Σωτήρα

Από την Κυριακή του Θωμά, 15 Απριλίου 2018, ξεκινούν οι τακτικές Θείες Λειτουργίες κάθε Κυριακή (6:45π.μ - 9:00π.μ) στο παραθαλάσσιο εξωκλήσι Αγίας Θέκλας Σωτήρας το οποίο βρίσκεται εντός των δημοτικών ορίων της Αγίας Νάπας.

Μαΐος 2018, Παρακλήσεις για μαθητές / φοιτητές

Τη Δευτέρα 30 Απριλίου 2018 και ώρα 7 μ.μ. στο εκκλησάκι του Αγίου Πνεύματος (Κεντρικά Κτήρια Πανεπιστημίου Κύπρου, Καλλιπόλεως) θα έχει παράκληση για την φοιτητιώσα νεολαία, επ' ευκαιρία της ενάρξεως της εξεταστικής περιόδου. Τη Δευτέρα, 30 Απριλίου 2118 και ώρα 18.30 στο υπογειο Παρεκκλήσιο του Ι. Ν. της του Θεού Σοφίας στο Στρόβολο θα...

27-28 Μαΐου 2018, Λειτουργίες - Κηρύγματα Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή 27 Μαΐου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στη Γεροσκήπου. Ακολούθως θα τελέσει τον εσπερινό του Αγίου Πνεύματος και θα αναγνώσει τις ευχές της Γονυκλισίας. Τη Δευτέρα 28 Μαΐου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό...

28-29 Μαΐου 2018, Εορτή Αγίας Υπομονής, Ι. Μ. Παναγίας Παντανάσσης, Κοτσιάτης

Τη Δευτέρα 28 Μαΐου 2018 στις 5.30 μ.μ. θα γίνει πανηγυρικός εσπερινός της Αγίας Υπομονής στην Ιερά Μονή Παναγίας Παντανάσσης στον Κοτσιάτη. Την Τρίτη 29 Μαΐου 2018 στις 6.30 π.μ. θα γίνει πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

31 Μαΐου 2018, 18:30, Αιμοδοσία, Αίθουσα Εκδηλώσεων, Ι. Μ. Λεμεσού

Αιμοδοσία στην μνήμη του αείμνηστου φίλου και αδελφού μας Ευριπίδη Κίμωνος διοργανώνει η Κοινότητα Νέων της Ι Μ Μητροπόλεως Λεμεσού. Η Αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 31 Μαΐου από τις 6:30 μμ μέχρι και τις 8:30 μμ, πριν την έναρξη της ομιλία του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη Λεμεσού στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της...

Κατηγορία Ανακοινώσεων

Σε αυτήν την κατηγορία μπορείτε να διαβάσετε ειδήσεις που αφορούν σε γενικού ενδιαφέροντος ανακοινώσεις που δημοσιεύονται από μητροπόλεις, μοναστήρια, ενορίες ή οργανωμένα σύνολα που δραστηριοποιούνται στον εκκλησιαστικό χώρο.